Νεαρός στη Ρόδο έκανε cybersex και έπεσε θύμα εκβιασμού

Νεαρός στη Ρόδο έκανε cybersex και έπεσε θύμα εκβιασμού

Σκληρό μάθημα για τους κινδύνους που κρύβουν οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες σεξουαλικού περιεχομένου με αγνώστους πήρε ένας νεαρός από τη Ρόδο, όταν έπεσε θύμα εκβιασμού από μια άγνωστη που γνώρισε μέσω της εφαρμογής του Instagram και έκανε cybersex μαζί της.

Όπως κατήγγειλε ο 21χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, τα ξημερώματα της Δευτέρας επικοινώνησε με βιντεοκλήση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μια γυναίκα η οποία χρησιμοποιούσε το όνομα «Olivia» και εκείνη τον έπεισε να τον βιντεοσκοπήσει σε προσωπικές στιγμές του.

Όμως, αμέσως μετά, απαίτησε εκβιαστικά να της δώσει 700 ευρώ για να μην στείλει το υλικό σε φίλους του και στην οικογένειά του.

Πάντως, όπως αναφέρει η «δημοκρατική», ο 21χρονος βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την άγνωστη γυναίκα στην Αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για να την ταυτοποιήσει και σχημάτισε δικογραφία για εκβίαση και εκδικητική πορνογραφία σε βάρος αγνώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Νέοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν, μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη, Ιρανικές επιθέσεις σε Μπαχρέιν και Κατάρ - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE