Τσουρούλλης - Γιολίτη: Η ερωτική selfie μετά το δείπνο τους

Τσουρούλλης - Γιολίτη: Η ερωτική selfie μετά το δείπνο τους

Για δείπνο βγήκαν o Xρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη. Το ζευγάρι επέλεξε εστιατόριο ξενοδοχείου της Λεμεσού και απόλαυσε υπέροχες ιαπωνικές γεύσεις που λατρεύει.

Φεύγοντας έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία στο ασανσέρ την οποία στη συνέχει η γνωστή δικηγόρος μοιράστηκε μαζί μας. Σε αυτή βλεπουμε τον Χρύσανθο να τη φιλάει τρυφερά στο κεφάλι.

Δείτε τη φωτογραφία στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE