Τσουρούλλης - Γιολίτη: Η ερωτική selfie μετά το δείπνο τους

Τσουρούλλης - Γιολίτη: Η ερωτική selfie μετά το δείπνο τους

Για δείπνο βγήκαν o Xρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη. Το ζευγάρι επέλεξε εστιατόριο ξενοδοχείου της Λεμεσού και απόλαυσε υπέροχες ιαπωνικές γεύσεις που λατρεύει.

Φεύγοντας έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία στο ασανσέρ την οποία στη συνέχει η γνωστή δικηγόρος μοιράστηκε μαζί μας. Σε αυτή βλεπουμε τον Χρύσανθο να τη φιλάει τρυφερά στο κεφάλι.

Δείτε τη φωτογραφία στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE