Τσουρούλλης - Γιολίτη: Η ερωτική selfie μετά το δείπνο τους

Τσουρούλλης - Γιολίτη: Η ερωτική selfie μετά το δείπνο τους

Για δείπνο βγήκαν o Xρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη. Το ζευγάρι επέλεξε εστιατόριο ξενοδοχείου της Λεμεσού και απόλαυσε υπέροχες ιαπωνικές γεύσεις που λατρεύει.

Φεύγοντας έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία στο ασανσέρ την οποία στη συνέχει η γνωστή δικηγόρος μοιράστηκε μαζί μας. Σε αυτή βλεπουμε τον Χρύσανθο να τη φιλάει τρυφερά στο κεφάλι.

Δείτε τη φωτογραφία στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.