Παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στη Γάζα, για εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel

Παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στη Γάζα, για εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel

Η παλαιστινιακή υπηρεσία που διαχειρίζεται τον τερματικό σταθμό της Ράφα, στα σύνορα της Αιγύπτου με τη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε απόψε ότι παραδόθηκαν 17.000 λίτρα καυσίμων στον παλαιστινιακό θύλακα για τις γεννήτριες της εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Την Πέμπτη, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel έκανε γνωστό ότι διακόπτει όλες τις υπηρεσίες της, λόγω έλλειψης καυσίμων. Νωρίτερα σήμερα το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ έδωσε την άδεια σε δύο βυτιοφόρα να μεταφέρουν καθημερινά καύσιμα στη Γάζα, προκειμένου να ικανοποιήσει «ένα αίτημα των Ηνωμένων Πολιτειών».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απάντηση ΔΗΣΥ για τη συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία – Τι συμφώνησαν πραγματικά

Απάντηση ΔΗΣΥ για τη συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία – Τι συμφώνησαν πραγματικά

Σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στη συζήτηση που άνοιξε μετά την επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής, ο Δημοκρατικός Συναγερμός ξεκαθαρίζει ότι η συνεργασία με την Άμεση Δημοκρατία βασίστηκε αποκλειστικά σε κοινές κοινωνικές πολιτικές και όχι σε πολιτικά ανταλλάγματα ή μελλοντικές προεδρικές συνεργασίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE