Ήττα από τους Πέλικανς για τους Νάγκετς του «τριπλού» Γιόκιτς - Αεράτοι στη Σάρλοτ οι Μπακς του Γιάννη

Ήττα από τους Πέλικανς για τους Νάγκετς του «τριπλού» Γιόκιτς - Αεράτοι στη Σάρλοτ οι Μπακς του Γιάννη

Παρά τη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος πέτυχε triple double, η Νάγκετς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη (115-110), ενώ οι Μπακς πέρασαν από τη Σάρλοτ με το επιβλητικό 130-99!

Ο Γιόκιτς έπαιξε... μόνος του τους Πέλικανς αλλά οι πρωταθλητές Νάγκετς έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από τη Νέα Ορλεάνη.

Η ομάδα του Ντένβερ είχε τον σπουδαίο Σέρβο σε εξαιρετική βραδιά, όμως γνώρισε την ήττα με 115-110 από τους Πέλικανς του εξαιρετικού Ζάιον Γουίλιαμσον, με τον θηριώδη Αμερικανό να πετυχαίνει 26 πόντους, να μοιράζει έξι ασίστ και να παίρνει τέσσερα ριμπάουντ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE