Ανάβει τα λαμπιόνια στο χριστουγεννιάτικό της δέντρο η Λεμεσός το Σάββατο 25/11 - Άφιξη Άγιου Βασίλη και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Ανάβει τα λαμπιόνια στο χριστουγεννιάτικό της δέντρο η Λεμεσός το Σάββατο 25/11 - Άφιξη Άγιου Βασίλη και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου πλησιάζει και η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης της Λεμεσού είναι γεγονός!

Ο Δήμος Λεμεσού σας προσκαλεί στη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις από τις Μαζορέτες Λεμεσού, την Τζαζ Ορχήστρα Νέων Φιλαρμονικής Δήμου Λεμεσού, την Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Διάσταση και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Συνέχεια στο πρόγραμμα θα δώσουν η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, η καταξιωμένη σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού και το Φωνητικό Σύνολο της Διάστασης. Συμμετέχουν οι Μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα λειτουργεί Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας του Δήμου Λεμεσού. Τα παιδιά ζωγραφίζουν, δημιουργούν, γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα έχουμε την άφιξη του Άγιου Βασίλη με τη συνοδεία της Σχολής Χορού «The Ballet House Μαρίνα Παρασκευά».

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πιο κάτω:

Πρόγραμμα

4:15 μ.μ.
Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις Μαζορέτες Λεμεσού.

4:30 μ.μ.
Τζαζ Ορχήστρα Νέων Φιλαρμονικής Δήμου Λεμεσού.

5:00 μ.μ.
Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Διάσταση.

5:30 μ.μ.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

5:45 μ.μ.
Συνέχεια στο πρόγραμμα θα δώσουν με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, η καταξιωμένη
σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού και το Φωνητικό Σύνολο της Διάστασης.
Συμμετέχουν οι Μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών.

6:00 μ.μ.
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο κ. Νίκο Νικολαΐδη και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού.

• Άφιξη του Άγιου Βασίλη με τη συνοδεία της Σχολής Χορού «The Ballet House Μαρίνα
Παρασκευά».

4:00μ.μ. – 8:00 μ.μ.
Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας του Δήμου Λεμεσού.

Τα παιδιά ζωγραφίζουν, δημιουργούν, γράφουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE