Θρίλερ σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Αίγινα - «Μάχη» για να δέσει στο λιμάνι, τα κύματα έσπασαν τζάμια - Δείτε βίντεο

Θρίλερ σε πλοίο της γραμμής Πειραιάς-Αίγινα - «Μάχη» για να δέσει στο λιμάνι, τα κύματα έσπασαν τζάμια - Δείτε βίντεο

Η κακοκαιρία εξπρές πλήττει από νωρίς το πρωί και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Το «πλοίο Αχαιός» το οποίο βάλλεται από θυελλώδεις ανέμους δίνει μάχη με τα κύματα προκειμένου να δέσει στο λιμάνι.

Για πάνω από μια ώρα, το πλοίο προσπαθούσε αγωνιωδώς να δέσει στο Λιμάνι της Αίγινας.Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία της στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού κόλπου και οι εικόνες που έρχονται από το λιμάνι της Αίγινας, πραγματικά θυμίζουν χειμώνα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία της στη θάλασσα του Αργοσαρωνικού κόλπου και οι εικόνες που έρχονται από το λιμάνι της Αίγινας, πραγματικά θυμίζουν χειμώνα.

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

axaios-arthrou
axaios-mak

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE