Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οχλαγωγίας, κατοχής εκρηκτικών υλών και άλλα αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, έχουν εξασφαλιστεί και δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων, που φαίνονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE