Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, οχλαγωγίας, κατοχής εκρηκτικών υλών και άλλα αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν στις 15/11/2023 στη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, έχουν εξασφαλιστεί και δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες προσώπων, που φαίνονται να συμμετείχαν στα επεισόδια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE