Υπό τριήμερη κράτηση ο 22χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό τριήμερη κράτηση ο 22χρονος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε ο 22χρονος, που συνελήφθη από την Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λεμεσό, την περασμένη Τετάρτη. Για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί άλλα τρία άτομα.

Ο 22χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας χθες βράδυ, όταν επιχείρησε να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ενώ εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ως ύποπτος για αδικήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, αυτό της οχλαγωγίας και της συνομωσίας.

Για την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί άλλα τρία πρόσωπα, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν μαρτυρίες ότι εμπλέκονται στα επεισόδια. 

Λόγω των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν έξω από ΣΥ.ΦΙ συγκεκριμένης ομάδας στην περιοχή Ομόνοιας, τραυματίστηκε νεαρός, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε διάφορα υποστατικά και ένα αυτοκίνητο περίοικου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

5,3 Ρίχτερ ο σεισμός στην Κύπρο: Η επίσημη ανακοίνωση - Ποιο ήταν το επίκεντρο

5,3 Ρίχτερ ο σεισμός στην Κύπρο: Η επίσημη ανακοίνωση - Ποιο ήταν το επίκεντρο

Το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2025 και τοπική ώρα 11:31 καταγράφηκε από το σεισμολογικό δίκτυο του Τμήματος ισχυρός σεισμός μεγέθους M=5.3 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

BEST OF TOTHEMAONLINE