Συγκλονιστικό βίντεο από τη Γάζα: Η στιγμή της έκρηξης σε σχολείο του ΟΗΕ - Δεκάδες πτώματα στα συντρίμμια - Βίντεο

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Γάζα: Η στιγμή της έκρηξης σε σχολείο του ΟΗΕ - Δεκάδες πτώματα στα συντρίμμια - Βίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες βλέπουν το φως της δημοσιότητα μετά την επιβεβαίωση του ΟΗΕ ότι ένα από τα σχολεία του στη βόρεια Γάζα, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο, χτυπήθηκε το Σάββατο.

Στα πλάνα φαίνονται πτώματα σε μια σειρά από δωμάτια του διώροφου κτιρίου, ενώ πολλές γυναίκες και παιδιά είναι μεταξύ των νεκρών. Μάλιστα πολλά παιδιά που κατάφεραν να σωθούν διακρίνονται να περπατούν ανάμεσα σε πτώματα.

Σε ένα μόνο δωμάτιο φαίνεται να περιέχει περίπου δώδεκα πτώματα που βρίσκονται στο πάτωμα καλυμμένα με σκόνη. Τα γραφεία είναι σκορπισμένα και θρυμματισμένα και μια τεράστια τρύπα διακρίνεται σε έναν από τους τοίχους του δωματίου. Και ένα μεταλλικό στέγαστρο συνετρίβη στην αυλή του κτιρίου.

Η Υπηρεσία Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον αριθμό των θυμάτων. Οι πληροφορίες που ήρθαν το απόγευμα από την Παλαιστινιακή πλευρά έκαναν λόγο για 80 νεκρούς.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE