LIKE ONLINE

Είναι απλά αδύνατο… Πόσο χρόνο θα μας έπαιρνε για να παρακολουθήσουμε όλα τα βίντεο του YouTube;

Είναι απλά αδύνατο… Πόσο χρόνο θα μας έπαιρνε για να παρακολουθήσουμε όλα τα βίντεο του YouTube;

Μπορεί να περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο Youtube, είτε ακούγοντας τα αγαπημένα μας τραγούδια, είτε βλέποντας κάποιο από τα χιλιάδες βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Ωστόσο, όσα βίντεο κι αν δούμε, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να φτάσουμε ούτε κοντά στο να δούμε όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει στην ιστοσελίδα από την δημιουργία της το 2005.

Πόσο χρόνο θα χρειαζόμασταν για να παρακολουθήσουμε όλα τα βίντεο του YouTube;

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια ιστοσελίδα, η οποία υπολόγισε πόσος χρόνος θα χρειαζόταν για να παρακολουθήσουμε κάθε βίντεο που έχει δημοσιευτεί στη δημοφιλή πλατφόρμα μέχρι σήμερα.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι 2.500 βίντεο ανεβαίνουν στο YouTube κάθε λεπτό, το να παρακολουθήσει κάποιος κάθε βίντεο καταλαβαίνουμε πως είναι αδύνατο.

Η αλήθεια με αριθμούς

Πάμε όμως λίγο να δούμε τους αριθμούς.

Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος wyzowl έκανε τους υπολογισμούς για το πόσος χρόνος θα χρειαζόταν. Πήρε ως δεδομένο ότι υπάρχουν περίπου 800 εκατομμύρια βίντεο στην πλατφόρμα και στη συνέχεια όρισε ως μια μέση διάρκεια βίντεο τα 11,7 λεπτά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι για να παρακολουθήσει κάποιος όλο αυτό το περιεχόμενο περιεχόμενο θα χρειαζόταν περίπου 9,36 δισεκατομμύρια λεπτά. Αυτό σημαίνει 156 εκατομμύρια ώρες, 6,5 εκατομμύρια ημέρες ή 17.810 χρόνια παρακολούθησης βίντεο στο YouTube.

Μάλιστα, προχώρησε σε ένα ακόμα συμπέρασμα. Ακόμα κι αν κάποιος κατάφερνε να έχει 100 οθόνες γύρω του, οι οποίες έπαιζαν ταυτόχρονα, θα χρειαζόταν 178 χρόνια για να τα δει όλα.

Κάτι το οποίο είναι επίσης αδύνατο.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top