ΕΛΛΑΔΑ

To κατάστημα της Αθήνας που επιτρέπει στα αδέσποτα να κοιμούνται μέσα - Βίντεο και φωτογραφία

To κατάστημα της Αθήνας που επιτρέπει στα αδέσποτα να κοιμούνται μέσα - Βίντεο και φωτογραφία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η επιχείρηση δείχνει το φιλοζωικό της πρόσωπο. Είναι πολλές οι φορές που στο παρελθόν έχει υπάρξει αντικείμενο (θετικού) σχολιασμού από ζωόφιλους και οργανώσεις.

Viral έχει γίνει ένα video που ανέβασε ο χρήστης Sessile the dog στο Tik Tok για όλους τους σωστούς λόγους. Το video δείχνει τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπιόνια -δείγματα για όσους θέλουν να κάνουν αγορές- μέσα σε ένα μεγάλο κατάστημα στην Πειραιώς. Κάτω από τα δέντρα και πάνω σε μια χνουδωτή κουβέρτα, αντί για φάτνη, οι πελάτες βλέπουν δύο αδέσποτα σκυλάκια να κοιμούνται. Από όσο μπορεί να καταλάβει κανείς το κατάστημα όχι μόνο δεν απαγορεύει, αλλά ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές, επιτρέποντας στους δύο υπέροχους σκύλους να πάρουν τον υπνάκο τους σε ένα ζεστό, προστατευμένο μέρος για όσο το επιθυμούν. Και όχι μόνο. Όταν δεν κοιμούνται, οι δύο αξιολάτρευτοι και πολύ φιλικοί σκύλοι μπορούν να βολτάρουν ανενόχλητοι σε όλους τους τομείς του καταστήματος.

Στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος στην Πειραιώς, που δεν είναι άλλο από το Leroy Merlin, έχουν τοποθετηθεί ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα, ενώ οι υπεύθυνοι φροντίζουν να έχουν πάντα, δοχεία γεμάτα με τροφή και νερό. Σύμφωνα με τους χρήστες τα δύο αδέσποτα είναι στειρωμένα και τσιπαρισμένα, πράγμα που αποδεικνύει την μεγάλη υπευθυνότητα της επιχείρησης.

Σε μια εποχή που η φιλοζωία, ειδικά σε μεγάλα πολυκαταστήματα είναι επιλεκτική, η κίνηση του Leroy Merlin αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και δείχνει τον δρόμο σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

@sessile_the_dog #leroymerlin #σκυλος #dog #φοργιου #φοργιουπειτζ #stray ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Πηγή: topetmou.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top