Παραμυθούπολη: Άνοιξε τις πόρτες της στη Λευκωσία - Τα νέα παιχνίδια και οι εκπλήξεις - Φωτογραφίες

Παραμυθούπολη: Άνοιξε τις πόρτες της στη Λευκωσία - Τα νέα παιχνίδια και οι εκπλήξεις - Φωτογραφίες

Με ιδιαίτερη ανυπομονησία περίμεναν όλοι την άφιξη της Παραμυθούπολης στη Λευκωσία η οποία τα τελευταία χρόνια στήνεται στον χώρο στάθμευσης της Τάφρου Νταβίλα και σκορπά το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Η Παραμυθούπολη άνοιξε τις πόρτες της στις 17 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 7 του Γενάρη. Θα λειτουργεί τις καθημερινές 16:00 - 23:00, Σαββατο 14:00 -23:00 και την Κυριακή 12:00 το μεσημέρι με 23:00. Είσοδος ελεύθερη.

Μάλιστα, για πρώτη φορά φτάνει στην Λευκωσία το παιχνίδι Swinger (Κούνιες) ενώ πρεμιέρα κάνει και το παιχνίδι ‘crazy mill’ για τα παιδιά.

Φυσικά δεν θα λείπουν τα κλασσικά παιχνίδια από το Parko Paliatso, ο μεγάλος τροχός, crazy frog, music express, booster, tea cups και το σκουληκάκι αλλά και παγοδρόμιο.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις βρίσκεται και η επίσκεψη του Άγιου Βασίλη για τρεις μέρες ενώ κάποιες μέρες θα υπάρχει και ξυλοπόδαρος. Θα προσφέρονται επίσης φαγητό, ζεστό κρασί και διάφορα γλυκά.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE