Απαντά στις επόμενες ώρες στη Chevron η Κυπριακή Δημοκρατία για το «Αφροδίτη»

Απαντά στις επόμενες ώρες στη Chevron η Κυπριακή Δημοκρατία για το «Αφροδίτη»

Αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην επιστολή της αμερικανικής εταιρείας Chevron σε σχέση με την διαπραγμάτευση που διεξάγεται μεταξύ των δύο πλευρών για το πλάνο ανάπτυξης του κοιτάσματος «Αφροδίτη», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος απαντούσε σε ερώτηση σε σχέση με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο, με τη συμμετοχή των Υπουργών Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και Εξωτερικών, Γιώργου Παπαναστασίου και Κωνσταντίνου Κόμπου, αντίστοιχα, και του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «η Chevron απάντησε στην επιστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας προς το τέλος της περασμένης εβδομάδας και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η απάντηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην επιστολή της αμερικανικής εταιρείας».

«Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, όσο συνεχίζεται η διαπραγμάτευση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη», ανέφερε και σημείωσε πως «αυτή είναι η ξεκάθαρη πολιτική μας βούληση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.