Όλα τα λεφτά για τον γάμο των ονείρων τους - Ποιοι έσπασαν το ρεκόρ στο μπάτζετ

Όλα τα λεφτά για τον γάμο των ονείρων τους - Ποιοι έσπασαν το ρεκόρ στο μπάτζετ

Ενώ λίγοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να αντέξουν οικονομικά να διοργανώσουν έναν πλούσιο γάμο, για oρισμένους ισχύει η έκφραση “Sky is the Limit” και επιλέγουν για αυτήν την “μοναδική” μέρα ονειρικές τοποθεσίες, δημιουργίες υψηλής ραπτικής, γεύματα αντάξια αστεριών Michelin και εκατοντάδες καλεσμένους.

Σύμφωνα με μελέτη του 2021, ένα μέσο ζευγάρι στις ΗΠΑ έχει προϋπολογισμό περίπου 22.500 δολάρια για τη μέρα του γάμου του. Πόσα χρήματα όμως είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν οι πλούσιοι και οι διάσημοι για να κάνουν το γάμο τους αξέχαστο;

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE