Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Κατηγορήθηκαν συνολικά έξι πρόσωπα

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Κατηγορήθηκαν συνολικά έξι πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά στην οχλαγωγία που σημειώθηκε στις 15/11/2023 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου, ηλικίας 22 ετών.

Ακολούθως της σύλληψης του, ο 22χρονος ανακρίθηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε της κράτησης του, για να κλητευθεί σε αργότερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου, για εκδίκαση.

Σε σχέση με την υπόθεση, έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας και κατηγορηθεί γραπτώς, έξι ύποπτα πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht