ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνηση ανθρωπιάς: Μάζεψαν λεφτά με ένα ξεχωριστό τρόπο για να εκπληρωθεί η ευχή ενός κοριτσιού που πάσχει από λευχαιμία – Φωτογραφίες

Κίνηση ανθρωπιάς: Μάζεψαν λεφτά με ένα ξεχωριστό τρόπο για να εκπληρωθεί η ευχή ενός κοριτσιού που πάσχει από λευχαιμία  – Φωτογραφίες

Κίνηση ανθρωπιάς από τα παιδιά του Παγκύπριου Λυκείου Λάρνακας για να εκπληρωθεί η ευχή ενός 15χρονου κοριτσιού που πάσχει από λευχαιμία.

Με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο τρόπο, αποφάσισαν να εκπληρώσουν την ευχή ενός 15χρονου κοριτσιού που πάσχει από λευχαιμία τόσο τα παιδιά του Λυκείου Λάρνακας όσο και οι ένοικοι πολυκατοικίας με το σλόγκαν «Δίνουμε φως στη γειτονιά μας, δίνουμε φως στη ζωή των παιδιών με καρκίνο.

Σήμερα Σάββατο (25/11) μαζεύτηκαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα έξω από  πολυκατοικία στη Λάρνακα κάνοντας μία χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση με κεράσματα και ποτό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, παιδιά του Παγκύπριου Λυκείου Λάρνακας πουλούσαν βραχιολάκια για ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα όνειρο μία ευχή» βοηθώντας έτσι να εκπληρωθεί η ευχή του 15χρονου κοριτσιού.

Δείτε φωτογραφίες από τη φωταγώγηση:

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top