Κακοκαιρία «Bettina»: Ακινητοποιήθηκε τρένο λόγω πτώσης δέντρου - Βίντεο από τον απεγκλωβισμό λεωφορείου στην Ελλάδα

Κακοκαιρία «Bettina»: Ακινητοποιήθηκε τρένο λόγω πτώσης δέντρου - Βίντεο από τον απεγκλωβισμό λεωφορείου στην Ελλάδα

Προβλήματα και στις συγκοινωνίες έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Bettina».

Αργά το βράδυ οι θυελλώδεις άνεμοιπου πνέουν και στην Αττική είχαν ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί η αμαξοστοιχία IC 57 μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στέφανου λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης εξαιτίας πτώσης δέντρου.

Όπως ενημερώνει η Hellenic Train αναμένεται σημαντική καθυστέρηση.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από σχεδόν μιάμιση ώρα και η αμαξοστοιχία αναχώρησε για τον προορισμό της.

Στο μεταξύ, λόγω τις ισχυρής χιονόπτωσης ένα λεωφορείο με 40 επιβάτες αποκλειστήκε στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Στο σημείο έχει μεταβεί και ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζης, ο οποίος νωρίτερα είχε στείλει εκχιονιστικο μηχάνημα αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με το pellanews.gr προχωράει η διαδικασία απεγκλωβισμού του λεωφορείου απο Λιβαδειά και οι επιβάτες μεταφέρονται ασφαλείς σε πρώτη φάση στον Νέο Άγιο Αθανάσιο και μετά στο Πόζαρ όπου διαμένουν.

Δείτε βίντεο του Pella News από την επιχείρηση απεγκλωβισμού

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE