Επίθεση με γκαζάκια σε αυτοκίνητο στου Παπάγου που ανήκει σε διευθυντή γνωστής εταιρείας ρούχων

Επίθεση με γκαζάκια σε αυτοκίνητο στου Παπάγου που ανήκει σε διευθυντή γνωστής εταιρείας ρούχων

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκε τα ξημερώματα της Τρίτης το αυτοκίνητο στου Παπάγου το οποίο ανήκει σε οικονομικό διευθυντή γνωστής εταιρείας ρούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 2.00, όταν άγνωστοι έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού ενός πολυτελούς SUV Audi Q3 (εταιρίας leasing) ιδιοκτησίας του 54χρονου και έριξαν γκαζάκι στο εσωτερικό το οποίο εξερράγη.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο εσωτερικό του οχήματος και υλικές ζημιές εξωτερικά.

Ο παθών, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αρχών, είναι οικονομικός διευθυντής γνωστής εταιρίας εμπορίας ρούχων και πρώην οικονομικός διευθυντής εταιρείας εμπορίας πετρελαιοειδών.

Τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Κρατικής Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE