Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου – Πιθανό σενάριο η χρήση ουσιών

Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου – Πιθανό σενάριο η χρήση ουσιών

Συναγερμός σήμανε στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού, όταν τρεις μαθήτριες και ένας μαθητής βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα του σχολείου, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η λιποθυμία ενδεχομένως να οφείλεται σε χρήση ουσιών. Τα παιδιά είπαν ότι ζαλίζονται και ότι δεν είναι καλά, πιθανόν μετά από χρήση ουσιών, που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά από τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα υποβληθούν.

Συμμαθητές τους ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.