Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου – Πιθανό σενάριο η χρήση ουσιών

Μαθητές γυμνασίου στο Ηράκλειο βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου – Πιθανό σενάριο η χρήση ουσιών

Συναγερμός σήμανε στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού, όταν τρεις μαθήτριες και ένας μαθητής βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι στην τουαλέτα του σχολείου, σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η λιποθυμία ενδεχομένως να οφείλεται σε χρήση ουσιών. Τα παιδιά είπαν ότι ζαλίζονται και ότι δεν είναι καλά, πιθανόν μετά από χρήση ουσιών, που θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά από τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα υποβληθούν.

Συμμαθητές τους ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τους μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, αναζητούνται οι γονείς τους καθώς πρόκειται για ανηλίκους ενώ ήδη φαίνεται ότι λαμβάνονται και καταθέσεις.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE