Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου στο Φρέναρος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου στο Φρέναρος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Αμμοχώστου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Joseph Brian Wilkins, ημερομηνία γέννησης 03/02/1990, από Ηνωμένο Βασίλειο, κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στο Φρέναρος, από τις 7.00 το βράδυ της Τρίτης, 28 Νοεμβρίου, 2023.

Ο 33χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά, κοντά μαλλιά, και καστανά μάτια, ενώ φέρει τατουάζ στον καρπό του αριστερού χεριού του. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρες φόρμες και παπούτσια χακί και μαύρου χρώματος. Οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, άσπρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE