Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου στο Φρέναρος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 33χρονου στο Φρέναρος - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στην επαρχία Αμμοχώστου, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Joseph Brian Wilkins, ημερομηνία γέννησης 03/02/1990, από Ηνωμένο Βασίλειο, κάτοχος κυπριακού δελτίου ταυτότητας, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία του στο Φρέναρος, από τις 7.00 το βράδυ της Τρίτης, 28 Νοεμβρίου, 2023.

Ο 33χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.85μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά, κοντά μαλλιά, και καστανά μάτια, ενώ φέρει τατουάζ στον καρπό του αριστερού χεριού του. Κατά την αναχώρηση του φορούσε μαύρες φόρμες και παπούτσια χακί και μαύρου χρώματος. Οδηγεί αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, άσπρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στο τηλέφωνο 23-803040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE