Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε το όνομά της – «Θα την πετάξει έξω, είναι σκυλί μαύρο» - Δείτε βίντεο

Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε το όνομά της – «Θα την πετάξει έξω, είναι σκυλί μαύρο» - Δείτε βίντεο

"Δεν το περίμενε καθόλου, άλλαξε 100 χρώματα και μπήκε κατευθείαν μέσα. Μάλλον ήταν πάρα πολύ σίγουρη. Τώρα η καλύτερη ας μείνει στο σπίτι", σχολίασε η Χριστίνα για την επιλογή της.

Τον δεύτερο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα κλήθηκε να ανακοινώσει η Χριστίνα στους συμπαίκτες της στη Φάρμα. Οι Πράσινοι έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Τετάρτης (29/11) και δυστυχώς το ταξίδι στο αγρόκτημα για έναν από τους παίκτες της ομάδας θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την τελική 10άδα.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε τον λόγο στη Χριστίνα, προκειμένου να ανακοινώσει ενώπιον όλων το όνομα του δεύτερου μονομάχου στη Φάρμα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE