Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε το όνομά της – «Θα την πετάξει έξω, είναι σκυλί μαύρο» - Δείτε βίντεο

Φάρμα: «Πάγωσε» η Νάσια όταν άκουσε το όνομά της – «Θα την πετάξει έξω, είναι σκυλί μαύρο» - Δείτε βίντεο

"Δεν το περίμενε καθόλου, άλλαξε 100 χρώματα και μπήκε κατευθείαν μέσα. Μάλλον ήταν πάρα πολύ σίγουρη. Τώρα η καλύτερη ας μείνει στο σπίτι", σχολίασε η Χριστίνα για την επιλογή της.

Τον δεύτερο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα κλήθηκε να ανακοινώσει η Χριστίνα στους συμπαίκτες της στη Φάρμα. Οι Πράσινοι έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας το βράδυ της Τετάρτης (29/11) και δυστυχώς το ταξίδι στο αγρόκτημα για έναν από τους παίκτες της ομάδας θα ολοκληρωθεί λίγο πριν την τελική 10άδα.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε τον λόγο στη Χριστίνα, προκειμένου να ανακοινώσει ενώπιον όλων το όνομα του δεύτερου μονομάχου στη Φάρμα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE