ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου - Δείτε φωτογραφία

Προκάλεσαν ζημιές στα τζάμια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου - Δείτε φωτογραφία

Ζημιές υπέστησαν τζάμια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου έπειτα από πετροβολισμό.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, σήμερα το πρωί κατά την προσέλευση των δικαστικών υπαλλήλων στο Δικαστικό Μέγαρο Πάφου διαπιστώθηκε ότι δύο τζάμια στην είσοδο του παλιού κτηρίου του δικαστικού μεγάρου ήταν θρυμματισμένα.

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι δύο τζάμια ήταν σπασμένα από πέτρες που ρίφθηκαν. Πρόθεσε πως οι εξετάσεις συνεχίζονται για την εξέταση κυκλωμάτων παρακολούθησης, ενώ παράλληλα αναζητείται μαρτυρία προς εντοπισμό του δράστη.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες στόχος ανάλογων επιθέσεων είχαν γίνει το Γραφείο Ευημερίας, το ΚΕΠ και το Επαρχιακό Γραφείο Εργασίας στην Πάφο.

Η Αστυνομία συνέλαβε ήδη σε σχέση με αυτές άνδρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστηρίου και χθες Τετάρτη αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top