Ανάγκη λήψης σοβαρών μέτρων τώρα ζητάει επιτακτικά ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Λοΐζος Κωνσταντίνου.
Μύριζε από την αρχή καύσιμο δήλωσε στο ThemaOnline ο Λοΐζος Κωνσταντίνου. «Σχεδόν είχε φτάσει στο σχολείο. Ήμασταν τυχεροί. Δυστυχώς στην Κύπρο λόγω του μεγέθους της αγοράς δεν μπορούμε να έχουμε αποκλειστικά σχολικά λεωφορεία. Για αυτό θέση μας είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί μητρώο σχολικών λεωφορείων και να γίνονται συχνοί, αυστηροί έλεγχοι. Και όπου υπάρχουν θέματα να μπαίνουν αυστηρές ποινές. Το συγκεκριμένο λεωφορείο δεν ήταν σχολικό.
Δείτε την ανάρτησή του μαζί με το συγκλονιστικό βίντεο από τη φωτιά.
«Απλά ήμασταν τυχεροί για ακόμη μια φορά. Μέχρι πότε ; ... κανείς δεν ξέρει. Λήψη σοβαρών μέτρων, έλεγχοι και αυστηρές ποινές...ΤΩΡΑ. Ο παράγοντας τύχη δεν θα είναι πάντα με το μέρος μας. Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν αφήνει κανένα ελαφρυντικό περιθώριο.»
Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.