ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκοψαν το γήπεδο για μήνες σε τρεις οπαδούς - Είχαν συλληφθεί πριν το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Έκοψαν το γήπεδο για μήνες σε τρεις οπαδούς - Είχαν συλληφθεί πριν το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε στις 27/11/2023 χρηματικό πρόστιμο καθώς και αποκλεισμό από τα γήπεδα, σε τρία πρόσωπα ηλικίας 25, 29 και 31 ετών, αφού τα βρήκε ένοχα στις κατηγορίες της κατοχής εκρηκτικών υλών και απαγόρευσης μεταφοράς επιθετικού όπλου στην αμέσως γειτνιάζουσα περιοχή αθλητικού χώρου.

Συγκεκριμένα, στον 25χρονο και 29χρονο, επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους €700 έκαστος, ενώ στον 31χρονο επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους €200. Για τα τρία αυτά πρόσωπα παρατάθηκε επίσης ο αποκλεισμός τους από αθλητικούς χώρους, μέχρι και τις 10 Απριλίου, 2024.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν στο πλαίσιο των έλεγχων που διενεργήθηκαν πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ, που διεξήχθη στο Στάδιο ΓΣΠ στις 10 Απριλίου, 2023.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Έγκωμη: Επιβεβαιώθηκαν οι παράνομες μετατροπές στα διαμερίσματα - Οι άδειες που είχε τελικά το υποστατικό

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα - Οικογένειες με ανήλικα και βρέφη πεινάνε - Μπορείς να βοηθήσεις;Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top