ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεισαν ιερέα ότι γυναίκα που απεβίωσε άφησε την κληρονομία της στην εκκλησία - Πώς του «ξάφρισαν» τον λογαριασμό

Έπεισαν ιερέα ότι γυναίκα που απεβίωσε άφησε την κληρονομία της στην εκκλησία - Πώς του «ξάφρισαν» τον λογαριασμό

Νέες προφάσεις εφευρίσκουν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες και με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με καταγγελία, που έγινε πριν από λίγο στην Αστυνομία, ιερέας δέχθηκε τηλεφώνημα, στο τηλέφωνο της εκκλησίας όπου εφημερεύει, από άγνωστό του πρόσωπο.

Ο άγνωστος με πρόφαση ότι γυναίκα που απεβίωσε σε χώρα του εξωτερικού, άφησε ως κληρονομιά στην εν λόγω εκκλησία συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ζήτησε από τον παραπονούμενο στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για μεταφορά των χρημάτων.

Ο ιερέας πείστηκε και έδωσε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χαθούν χρήματα από το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, η Αστυνομία καλεί για άλλη μια φορά το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Να μην εμπιστεύεται εύκολα άγνωστα πρόσωπα και να μην ανταποκρίνονται στα όσα δυνατό να τους ζητούνται σε τηλεφωνικές κλήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Έγκωμη: Επιβεβαιώθηκαν οι παράνομες μετατροπές στα διαμερίσματα - Οι άδειες που είχε τελικά το υποστατικό

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα - Οικογένειες με ανήλικα και βρέφη πεινάνε - Μπορείς να βοηθήσεις;

Λώρης Λοϊζίδης: Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε με τις κορούλες του - «7 χρόνια ευλογία»

Πέρετζ-Ντε Λούκας: Το πάνε σε πολιτικά δικαστήρια…Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top