ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπεισαν ιερέα ότι γυναίκα που απεβίωσε άφησε την κληρονομία της στην εκκλησία - Πώς του «ξάφρισαν» τον λογαριασμό

Έπεισαν ιερέα ότι γυναίκα που απεβίωσε άφησε την κληρονομία της στην εκκλησία - Πώς του «ξάφρισαν» τον λογαριασμό

Νέες προφάσεις εφευρίσκουν οι επιτήδειοι για να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες και με διάφορες προφάσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα ή στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με καταγγελία, που έγινε πριν από λίγο στην Αστυνομία, ιερέας δέχθηκε τηλεφώνημα, στο τηλέφωνο της εκκλησίας όπου εφημερεύει, από άγνωστό του πρόσωπο.

Ο άγνωστος με πρόφαση ότι γυναίκα που απεβίωσε σε χώρα του εξωτερικού, άφησε ως κληρονομιά στην εν λόγω εκκλησία συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ζήτησε από τον παραπονούμενο στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για μεταφορά των χρημάτων.

Ο ιερέας πείστηκε και έδωσε τα στοιχεία που του ζητήθηκαν, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χαθούν χρήματα από το συγκεκριμένο λογαριασμό.

Με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, η Αστυνομία καλεί για άλλη μια φορά το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Να μην εμπιστεύεται εύκολα άγνωστα πρόσωπα και να μην ανταποκρίνονται στα όσα δυνατό να τους ζητούνται σε τηλεφωνικές κλήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top