Πακιστάν: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο

Πακιστάν: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 26 τραυματίστηκαν κατά την επίθεση ενόπλων σε λεωφορείο, χθες Σάββατο, στην περιφέρεια Γκίλγκιτ-Μπαλτιστάν του βόρειου Πακιστάν.

Τοπικός αξιωματούχος ανέφερε ότι άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον λεωφορείου στην περιοχή Ντιαμίρ. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να συγκρουστεί με φορτηγό και να ξεσπάσει πυρκαγιά.

Οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, ανάμεσά τους δύο αδειούχοι στρατιώτες που επέβαιναν στο λεωφορείο και ο οδηγός του φορτηγού.

Το λεωφορείο είχε προορισμό την πόλη Ραβαλπίντι, η οποία βρίσκεται νότια της πρωτεύουσας Ισλαμαμπάντ.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί και διασώστες που διακόμισαν τους τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο. Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς ορισμένοι εκ των 26 τραυματιών νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE