Τα μεγέθη της κινέζικης οικονομίας είναι υγιή, τονίζει η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης

Τα μεγέθη της κινέζικης οικονομίας είναι υγιή, τονίζει η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης

Τα βασικά οικονομικά μεγέθη της Κίνας είναι υγιή, τόνισε την Τετάρτη ο επικεφαλής του κορυφαίου οικονομικού γραφείου της χώρας.

"Η Κίνα έχει συνεισφέρει περίπου το 30% της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης", δήλωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) Xu Shaoshi, ο οποίος μιλούσε στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).

Η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο αναπτύχθηκε με ρυθμό 7% το πρώτο εξάμηνο, σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τον στόχο της Κυβέρνησης για το 2015. Ωστόσο, τα πρόσφατα απαισιόδοξα οικονομικά στοιχεία έχουν αυξήσει τον κίνδυνο η κινέζικη Κυβέρνηση να μην πετύχει το στόχο της ανάπτυξης για το 2015.

Αναλυτές πιστεύουν ότι η τρέχουσα ανάπτυξη είναι ήδη πολύ ασθενέστερη από ό, τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE