Πέτρος Ιακωβίδης: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και το τραγούδι που έδωσε στον Αργυρό και το ζήλεψε

Πέτρος Ιακωβίδης: Η αναφορά στην προσωπική του ζωή και το τραγούδι που έδωσε στον Αργυρό και το ζήλεψε

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος αποκάλυψε ποιο κομμάτι έδωσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό και μετά το ζήλεψε, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας για ποιον λόγο την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ζήλεψα το “Πόσο” του Αργυρού. Του το είπα κιόλας. Όταν το άκουσα στην ενορχήστρωση, τρελάθηκα. Μου έκανε τότε ότι ήταν κάτι διαφορετικό», είπε αρχικά ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE