Η τιμή του χρυσού έσπασε ιστορικό ρεκόρ – Ξεπέρασε τα 2.100 δολάρια ανά ουγγιά

Η τιμή του χρυσού έσπασε ιστορικό ρεκόρ – Ξεπέρασε τα 2.100 δολάρια ανά ουγγιά

Η τιμή του χρυσού ξεπέρασε σήμερα το ιστορικό της υψηλό, φθάνοντας πάνω από τα 2.100 δολάρια ανά ουγγιά (31,1 γραμμάρια), καθώς αρκετοί traders μοιάζουν να προεξοφλούν μείωση των επιτοκίων της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας την επόμενη χρονιά.

Το πολύτιμο μέταλλο έφθασε τα 2.135,39 δολάρια ανά ουγγιά κατά την έναρξη των συναλλαγών στις ασιατικές αγορές, ξεπερνώντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ, που καταγράφτηκε το 2020, εν μέσω της πανδημίας.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE