Έδωσε προκαταβολή 10,000 ευρώ για να αγοράσει διαμέρισμα και τον ξεγέλασαν – Συνελήφθη 69χρονος

Έδωσε προκαταβολή 10,000 ευρώ για να αγοράσει διαμέρισμα και τον ξεγέλασαν – Συνελήφθη 69χρονος

Στη σύλληψη 69χρονου προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, ως ύποπτου για την απόσπαση 10 χιλιάδων ευρώ από 59χρονο, σε σχέση με υπόθεση απάτης κατά την πώληση περιουσίας.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε ο παραπονούμενος, τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε έρθει σε συμφωνία με τον ύποπτο για την αγορά διαμερίσματος, δίνοντας του ως προκαταβολή το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

Στην πορεία ο 59χρονος διαπίστωσε ότι το ακίνητο είχε μεταβιβαστεί, από τον ύποπτο, σε συγγενικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα η συμφωνία τους να μην ισχύει.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 69χρονο, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη - Στο επίκεντρο η επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει της απογευματινής κοινής συνάντησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE