Πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στη νεκρή ζώνη η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στη νεκρή ζώνη η ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Η ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) πραγματοποιεί τακτικές περιπολίες στη νεκρή ζώνη, και στην περιοχή Πύλας και σε αυτήν του Αγίου Δομετίου, για αποτροπή εντάσεων και για να διασφαλίσει το status quo, δήλωσε τη Δευτέρα στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάσταση στη νεκρή ζώνη, ο κ. Σιντίκ, ανέφερε ότι η κατάσταση παραμένει ήρεμη και ότι μέλη της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ είναι παρόντα και στις δύο τοποθεσίες. «Πραγματοποιούν τακτικές περιπολίες για να αποτρέψουν εντάσεις και να διασφαλίσουν το status quo», πρόσθεσε.

Είπε ακόμη ότι η ειρηνευτική δύναμη των ΗΕ συνεχίζει να είναι σε επαφή με τις δύο πλευρές για την αποκατάσταση του status quo

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE