Τάζουν χρηματικά ποσά σε πολίτες - Πώς προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με νέα απάτη

Τάζουν χρηματικά ποσά σε πολίτες - Πώς προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με νέα απάτη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνονται από πολίτες, σχετικά με τηλεφωνήματα που λαμβάνουν στα οποία πρόσωπο το οποίο μιλά στην ελληνική γλώσσα, τους αναφέρει ότι θέλει να τους εμβάσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια τους αποστέλλει μήνυμα στο οποίο περιλαμβάνεται κάποιος ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) που φέρει αντίγραφα λογότυπου τράπεζας, τον οποίο καλούνται να ακολουθήσουν για να επαληθεύσουν τα τραπεζικά τους στοιχεία με σκοπό να τα υποκλέψει ο δράστης και ακολούθως να αποσπάσει χρήματα από τον λογαριασμό τους.
 
Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην δίνει οποιαδήποτε προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία μέσω τηλεφώνου ή να θέτει τα τραπεζικά του στοιχεία σε σελίδες που παριστάνουν πιστωτικά ιδρύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE