Από τύχη ζούμε!

Από τύχη ζούμε!

To θέμα που προέκυψε με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και την καθήλωση 570 λεωφορείων απο την περασμένη Δευτέρα, έφερε στην επιφάνεια για άλλη μια φορά τις παθογένειες που υπάρχουν γενικότερα στα ζητήματα ασφάλειας και ελέγχου.

Μα είναι δυνατόν σε μια Ευρωπαική χώρα να αφήνουμε 3000 μαθητές στα σπίτια τους υπο τον φόβο ότι μπορεί να έχουμε ένα νέο ατύχημα και αυτό γιατί τα λεωφορεία δεν διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό πυρόσβεσης;

"Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα",ακούσαμε να λέει ο Πρόεδρος της επιτροπής μεταφορών της βουλής Μαρίνος Μουσιούττας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Είναι το τέταρτο περιστατικό πυρκαγιάς σε εν κινήσει λεωφορείο και ναι, για ακόμα μια φορά..είμαστε τυχεροί! Την επόμενη;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE