Από τύχη ζούμε!

Από τύχη ζούμε!

To θέμα που προέκυψε με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές και την καθήλωση 570 λεωφορείων απο την περασμένη Δευτέρα, έφερε στην επιφάνεια για άλλη μια φορά τις παθογένειες που υπάρχουν γενικότερα στα ζητήματα ασφάλειας και ελέγχου.

Μα είναι δυνατόν σε μια Ευρωπαική χώρα να αφήνουμε 3000 μαθητές στα σπίτια τους υπο τον φόβο ότι μπορεί να έχουμε ένα νέο ατύχημα και αυτό γιατί τα λεωφορεία δεν διαθέτουν αυτόματο μηχανισμό πυρόσβεσης;

"Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα",ακούσαμε να λέει ο Πρόεδρος της επιτροπής μεταφορών της βουλής Μαρίνος Μουσιούττας, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Είναι το τέταρτο περιστατικό πυρκαγιάς σε εν κινήσει λεωφορείο και ναι, για ακόμα μια φορά..είμαστε τυχεροί! Την επόμενη;

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τις Βουλευτικές: Αυτές είναι οι ημερομηνίες-κλειδιά μέχρι την κάλπη

Η ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο μπορεί να έχει οριστεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, 24 Μαΐου 2026, με τον χρόνο που απομένει να είναι πλέον περιορισμένος.

BEST OF TOTHEMAONLINE