Αξιωματούχος Χαμάς: Δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση ή ανταλλαγή κρατουμένων έως όπου σταματήσει η επίθεση στη Γάζα

Αξιωματούχος Χαμάς: Δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση ή ανταλλαγή κρατουμένων έως όπου σταματήσει η επίθεση στη Γάζα

Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ή ανταλλαγή κρατουμένων έως όπου σταματήσει η επίθεση του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο Οσάμα Χαμντάν, αξιωματούχος της Χαμάς σε συνεντευξη Τύπου.

«Θεωρούμε τον (Ισραηλινό πρωθυπουργό) Νετανιάχου πλήρως υπεύθυνο για τη ζωή των Ισραηλινών ομήρων και για την παρεμπόδιση της ολοκλήρωσης της συμφωνίας ανταλλαγής», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE