«Επέστρεψα στον ίσιο δρόμο»: Ο ωραιότερος άντρας της Ιταλίας αφήνει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

«Επέστρεψα στον ίσιο δρόμο»: Ο ωραιότερος άντρας της Ιταλίας αφήνει το μόντελινγκ για να γίνει ιερέας

Την έκπληξη πολλών προκάλεσε... ανάρπαστος εργένης στην Ιταλία, με την απόφασή του να χειροτονηθεί ιερέας! Ο Εντοάρντο Σαντίνι το 2019 ψηφίστηκε ως ο ωραιότερος άντρας της Ιταλίας, αλλά τώρα αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλα αυτά.

Ο Σαντίνι σήμερα είναι 21 ετών, κάτι που σημαίνει ότι ήταν μόλις 17 (!) όταν ψηφίστηκε ο πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας σε καλλιστεία του οργανισμού ABE. Όμως, μετά από πολλές προσπάθειες να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη βαθιά του πίστη και τις σπουδές του στον χώρο του θεάματος, αποφάσισε τελικά να διαλέξει τον δρόμο της εκκλησίας.

 

«Επέστρεψα στον ίσιο δρόμο»

Ο ίδιος σχετικά με την απόφασή του λέει: «Στα 21 μου χρόνια, πήρα το μονοπάτι του να γίνω ιερέας, θεού θέλοντος. Αποφάσισα να αφήσω το μόντελινγκ, την υποκριτική και τον χορό, αλλά δεν θα αφήσω και τα όνειρά μου. Θα τα επιδιώξω διαφορετικά, αφιερώνοντάς τα στον Θεό». Όπως πρόσθεσε, μιλώντας στην Daily Mail, έχει ήδη εγγραφεί σε ιερατική σχολή της Φλωρεντίας.

Με βίντεο στο Instagram, φαίνεται να προσεύχεται σε καθεδρικό ναό, ενώ αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες ερευνά ερωτήματα θρησκευτικής φύσεως. Ο Εντοάρντο έχει καιρό επαφή με τη θρησκεία, έχοντας συμβιώσει με δύο ιερείς το 2022, μία εμπειρία που χαρακτηρίζει την «ομορφότερη της ζωής του».

Αυτό ήταν που τον ενέπνευσε να σπουδάσει θεολογία, ενώ αργότερα εργάστηκε σε δύο ενορίες στη Φλωρεντία. Παράλληλα, έδινε έμφαση και στην καριέρα του, αλλά τώρα έκανε την επιλογή του λέγοντας:«Επέστρεψα στον ίσιο δρόμο».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE