ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελικά ποιο ψέμα ισχύει για τον Τάσσο Παπαδόπουλο;

Τελικά ποιο ψέμα ισχύει για τον Τάσσο Παπαδόπουλο;

Το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι “τις τελευταίες μέρες, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, του Δημοκρατικού Συναγερμού και του ΑΚΕΛ, σε δημόσιες τοποθετήσεις τους αναφορικά με το Κυπριακό, επικαλούνται αποσπασματικά και παραπλανητικά δηλώσεις ή αποφάσεις ή ενέργειες του Τάσσου Παπαδόπουλου”.

Οι ανεπαρκείς κριτές του Τάσσου Παπαδόπουλου, σημειώνεται, εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ο ίδιος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή και προσπαθούν με επιλεκτικές ή παραπλανητικές αναφορές να δημιουργήσουν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη. Επιμελώς παραλείπουν να αναφέρουν, προστίθεται, ότι “οι μόνες διαπραγματεύσεις που έκανε ο Τάσσος Παπαδόπουλος την περίοδο 2003-2008 ήταν οι διαπραγματεύσεις επί του Σχεδίου Ανάν, το οποίο ο Τάσσος Παπαδόπουλος κληρονόμησε από τον Γλαύκο Κληρίδη την 1η Μαρτίου 2003 και πως παρά τις βελτιώσεις που πέτυχε σε κάποιες διατάξεις του συγκεκριμένου σχεδίου, αυτό παρέμεινε καταστροφικό και ως εκ τούτου απερρίφθη, τόσο από τον ίδιο τον Τάσσο Παπαδόπουλο όσο και από το 76% του κυπριακού ελληνισμού”.


Παραλείπουν επίσης να αναφέρουν, αναφέρεται, ότι “δύο μόλις χρόνια μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν, ο Τάσσος Παπαδόπουλος πέτυχε τη Συμφωνία της 8ης Ιουλίου 2006, που σε συνδυασμό με την επιστολή Γκαμπάρι, της 15ης Νοεμβρίου 2006, έθετε τις  βάσεις για μια νέα διαδικασία προκειμένου να επιτευχθεί μια λειτουργική και βιώσιμη λύση διζωνικής, δικοινοτικής Ομοσπονδίας με το σωστό περιεχόμενο.  Εν κατακλείδι, καταλήγει η ανακοίνωση, “οι θλιβεροί συκοφάντες του Τάσσου Παπαδόπουλου πρέπει τελικά να αποφασίσουν πιο ψέμα θα λένε: Είτε θα λένε το ψέμα πως ο Τάσσος Παπαδόπουλος έκανε τις υποχωρήσεις που επικαλούνται, είτε θα λένε το ψέμα πως ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν ο «απορριπτικός» ηγέτης που τάχατες δεν ήθελε λύση…”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top