Υπουργός Μεταφορών: «Βάσιμες ενδείξεις» ότι επανέρχονται τα λεωφορεία αρχές της άλλης εβδομάδας

 Υπουργός Μεταφορών: «Βάσιμες ενδείξεις» ότι επανέρχονται τα λεωφορεία αρχές της άλλης εβδομάδας

Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα επανέλθει στην κανονικότητα η υπηρεσία των δημοσίων μεταφορών, δήλωσε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας της Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ζητήθηκε διοικητική έρευνα για τη σύμβαση των λεωφορείων. Όπως είπε, έχει ήδη οριστεί ερευνών λειτουργός, προσθέτοντας ότι τα πορίσματα της έρευνας αναμένονται σε δύο μήνες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE