Υπουργός Μεταφορών: «Βάσιμες ενδείξεις» ότι επανέρχονται τα λεωφορεία αρχές της άλλης εβδομάδας

 Υπουργός Μεταφορών: «Βάσιμες ενδείξεις» ότι επανέρχονται τα λεωφορεία αρχές της άλλης εβδομάδας

Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα επανέλθει στην κανονικότητα η υπηρεσία των δημοσίων μεταφορών, δήλωσε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών ο Υπουργός Μεταφορών, Αλέξης Βαφεάδης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίας της Επιτροπής ανέφερε επίσης ότι ζητήθηκε διοικητική έρευνα για τη σύμβαση των λεωφορείων. Όπως είπε, έχει ήδη οριστεί ερευνών λειτουργός, προσθέτοντας ότι τα πορίσματα της έρευνας αναμένονται σε δύο μήνες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE