Ο εντυπωσιακός σωματοφύλακας του Ερντογάν που έγινε «σκιά» του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα

Ο εντυπωσιακός σωματοφύλακας του Ερντογάν που έγινε «σκιά» του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα

Τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυσαν στην Αθήνα για το επτάωρο παραμονής του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της τουρκικής αποστολής στην Αθήνα ήταν δρακόντεια καθώς επιστρατεύτηκαν αστυνομικοί από σχεδόν όλες τις υπηρεσίες προκειμένου να συνδράμουν ώστε να μην υπάρξει το οποιοδήποτε απρόοπτο που θα μπορούσε να επηρέασει την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου.

Ωστόσο τα βλέμματα συγκέντρωσε ένας υψηλόσωμος άνδρας της προσωπικής φρουράς του κ. Ερντογάν.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψε ο ΣΚΑΪ ήταν ένας δίμετρος σωματοφύλακας που δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τον Τούρκο πρόεδρο από την πρώτη στιγμή που αυτός αποβιβάστηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ έδωσε 47 άδειες οπλοφορίας για την επίσκεψη Ερντογάν με 16 εξ αυτών να αφορούν την ασφάλεια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως κατέγραψε το protothema.gr χθες στην επτάωρη κάλυψη της επίσκεψης Ερντογάν, ελεύθεροι σκοπευτές είχαν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία στο Προεδρικό Μέγαρο με τους ελέγχους από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους να πραγματοποιούνται μέχρι και λίγο πριν την άφιξη Ερντογάν στην Ηρώδου Αττικού για την συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE