Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Παντρεύονται με κουμπάρα την Βίσση;

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Παντρεύονται με κουμπάρα την Βίσση;

Ξεσήκωσαν το κυπριακό κοινό η Άννα Βίσση και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού συναντήθηκαν στη σκηνή για πρώτη φορά στην καριέρα τους και μάλιστα για καλό σκοπό!Έδωσαν συναυλίες στην Κύπρο και ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες υπήρχε χημεία.

Η συνύπαρξή τους ήταν τόσο ζηλευτή, που το ελληνικό κοινό ανυπομονεί να τους απολαύσει κι αυτό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συγκαταλέγεται στα άμεσα σχέδιά τους, αφού η Άννα Βίσση ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ, πάντα σε μουσική Νίκου Καρβέλα, αλλά σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο εβδομάδες από την Panik Gold, και εμφανίσεις που θα έχουν ξεχωριστό ύφος και θα φιλοξενηθούν σ’ ένα χώρο που θα φέρει απόλυτα τη σφραγίδα της, το «Saint Solange» (πρώην «Interni»).

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό HELLO που επικαλείται αυτήκοους μάρτυρες η Άννα Βίσση πρότεινε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να τους παντρέψει όταν είχαν πάει για δείπνο.

 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE