Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κράνος αστυνομικού λόγω νέου challenge στο TikTok - Δράστης ένας 20χρονος φοιτητής

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε κράνος αστυνομικού λόγω νέου challenge στο TikTok - Δράστης ένας 20χρονος φοιτητής

Το κράνος ενός αστυνομικού, προκειμένου να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στα social media, έκλεψε ένας 20χρονος φοιτητής εχθές στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης εχθές το βράδυ, όταν ο 20χρονος πήρε το κράνος από σταθμευμένη μηχανή της ΔΙ.ΑΣ, ενώ λίγο αργότερα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο φοιτητής περνούσε από το σημείο με την παρέα του και αντιλαμβανόμενος πάνω στην αστυνομική μοτοσικλέτα το κράνος, το πήρε προκειμένου να πραγματοποιήσει νέο challenge στο TikTok.

Ο ίδιος συνελήφθη και παραπέμφθηκε να δικαστεί για κλοπή στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE