Σχολικά λεωφορεία: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια στη Λεμεσό

Σχολικά λεωφορεία: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια στη Λεμεσό

Από το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, όλα τα μαθητικά δρομολόγια θα διεξαχθούν κανονικά, μετά την τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων πυρόσβεσης κινητήρα σε αριθμό λεωφορείων, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, η ΕΜΕΛ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση εγκεκριμένων, από το Υπουργείο Μεταφορών, συστημάτων αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς στο χώρο του κινητήρα όσων λεωφορείων δεν διέθεταν, λόγω του ότι εγγράφηκαν πριν την 01/09/2021, που τέθηκε σε ισχύ ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός.

Ως εκ τούτου, προστίθεται, ο μικρός αριθμός δρομολογίων που δεν διεξάχθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αποκαθίστανται κανονικά από το πρωί της Δευτέρας και θα διεξαχθούν όλα τα μαθητικά δρομολόγια, που είναι πέραν των 160.

Επιπρόσθετα, θα συνεχίσει να διεξάγεται κανονικά η τακτική υπηρεσία δημοσίων επιβατικών μεταφορών στην πόλη και επαρχία Λεμεσού, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE