«Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για κυβεία - Ανάμεσα τους και ο ιδιοκτήτης

«Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό: Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα για κυβεία - Ανάμεσα τους και ο ιδιοκτήτης

Νέα υπόθεση κυβείας, αυτή τη φορά στην επαρχία Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο σε υποστατικό, που έγινε χθες το βράδυ, στο πλαίσιο των δράσεων για αντιμετώπιση του φαινομένου.

Έξι πρόσωπα, που εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία, κατηγορήθηκαν γραπτώς, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς.

Έλεγχο στο υποστατικό διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, γύρω στις 8.50 το βράδυ της Παρασκευής. Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν τα έξι πρόσωπα, ηλικίας από 49 μέχρι 70 ετών, να επιδίδονται σε κυβεία με τραπουλόχαρτα, φίσιες, και χρήματα, τα οποία κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Τα έξι πρόσωπα, ανάμεσα τους και ο υπεύθυνος του υποστατικού, κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα κυβείας που φέρεται να διέπραξαν, ενώ αναμένεται να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.