Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές, δήλωσε αναφορικά με σημερινή ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο των εγκαινίων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαίδευσης Αγροτικών Επαγγελμάτων Κοίλης το Σάββατο στην Πάφο

Καλούμενος να τοποθετηθεί σε σχέση με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, στην οποία κάνει λόγο για προσπάθεια υπόσκαψής της από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν υπάρχει καμία υπόσκαψη κανενός.

«Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές», σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν έχει να πει τίποτα περισσότερο από όσα έχει ήδη προαναφέρει για το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE