Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές, δήλωσε αναφορικά με σημερινή ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο των εγκαινίων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαίδευσης Αγροτικών Επαγγελμάτων Κοίλης το Σάββατο στην Πάφο

Καλούμενος να τοποθετηθεί σε σχέση με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, στην οποία κάνει λόγο για προσπάθεια υπόσκαψής της από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν υπάρχει καμία υπόσκαψη κανενός.

«Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές», σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν έχει να πει τίποτα περισσότερο από όσα έχει ήδη προαναφέρει για το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE