Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές, δήλωσε αναφορικά με σημερινή ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο των εγκαινίων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαίδευσης Αγροτικών Επαγγελμάτων Κοίλης το Σάββατο στην Πάφο

Καλούμενος να τοποθετηθεί σε σχέση με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, στην οποία κάνει λόγο για προσπάθεια υπόσκαψής της από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν υπάρχει καμία υπόσκαψη κανενός.

«Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές», σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν έχει να πει τίποτα περισσότερο από όσα έχει ήδη προαναφέρει για το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE