Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Απάντηση ΠτΔ σε Γενικό Ελεγκτή: «Δεν υπάρχει υπόσκαψη κανενός»

Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές, δήλωσε αναφορικά με σημερινή ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο περιθώριο των εγκαινίων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαίδευσης Αγροτικών Επαγγελμάτων Κοίλης το Σάββατο στην Πάφο

Καλούμενος να τοποθετηθεί σε σχέση με ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, στην οποία κάνει λόγο για προσπάθεια υπόσκαψής της από την Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν υπάρχει καμία υπόσκαψη κανενός.

«Δεν υιοθετώ και ποτέ δεν υιοθέτησα τέτοιου είδους πρακτικές», σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν έχει να πει τίποτα περισσότερο από όσα έχει ήδη προαναφέρει για το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE