Ψάχνουν μαρτυρίες για το σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο ο 17χρονος

Ψάχνουν μαρτυρίες για το σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο ο 17χρονος

Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος από τη Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ο οποίος τραυματίστηκε κρίσιμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση πεζών στη Λεμεσό.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον αξιωματικό τροχαίων δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιο Καφά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος παρέσυρε τον 17χρονο την ώρα που διασταύρωνε την οδό Χριστοδούλου Χατζηπαύλου στην παραλιακή οδό της πόλης. Ο άτυχος νέος εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτική κλινική όπου, όπως ανέφερε ο κ. Καφάς, «διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρίσιμο τραυματισμό και τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα της κλινικής».

Η Αστυνομία, είπε, αναζητεί μαρτυρίες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα «για να εξακριβωθεί εάν ο πεζός είχε κάνει χρήση της διάβασης πεζών για να έχει το δικαίωμα να διασταυρώσει το δρόμο ή αν ήταν πράσινο το φως που επέτρεπε στον οδηγό να συνεχίσει την πορεία του».

Ο κ. Καφάς είπε ότι στον οδηγό έγιναν νάρκοτεστ και έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.  

Είπε ακόμη ότι το δικαστήριο απέρριψε αίτηση της τροχαίας για έκδοση εντάλματος σύλληψης του οδηγού, ο οποίος έδωσε ανακριτική κατάθεση, στην οποία αναφέρει τους δικούς του ισχυρισμούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE