Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Η Μοσάντ, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, βοήθησε την Κύπρο για την ματαίωση μιας επίθεσης με εντολή του Ιράν κατά Ισραηλινών και Εβραίων πολιτών στη νήσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέροντας ότι ο αριθμός παρόμοιων προσπαθειών έχει αυξηθεί από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

Το Ισραήλ “προβληματίζεται” από αυτό που βλέπει ως χρήση από το Ιράν της κατεχόμενης, αλλά και ελεγχόμενης από την Τουρκία Βόρειας Κύπρου “τόσο για τρομοκρατικούς σκοπούς, όσο και ως μιας επιχειρησιακής και διαμετακομιστικής περιοχής”, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE