Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Η Μοσάντ, η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, βοήθησε την Κύπρο για την ματαίωση μιας επίθεσης με εντολή του Ιράν κατά Ισραηλινών και Εβραίων πολιτών στη νήσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέροντας ότι ο αριθμός παρόμοιων προσπαθειών έχει αυξηθεί από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

Το Ισραήλ “προβληματίζεται” από αυτό που βλέπει ως χρήση από το Ιράν της κατεχόμενης, αλλά και ελεγχόμενης από την Τουρκία Βόρειας Κύπρου “τόσο για τρομοκρατικούς σκοπούς, όσο και ως μιας επιχειρησιακής και διαμετακομιστικής περιοχής”, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE