Δεν κρατιέται ο Κασσελάκης - Πού θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον Τάιλερ

Δεν κρατιέται ο Κασσελάκης - Πού θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον Τάιλερ

Στις 23 Δεκεμβρίου και για μία εβδομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Τι κι αν διανύει τους πρώτους του μήνες στον Προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ; Φαίνεται πως η μαγεία των Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη τον έχει συνεπάρει. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην Αμερική προκειμένου να περάσει μερικές οικογενειακές στιγμές.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα διαμείνει στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη τις ημέρες των γιορτών, αλλά θα προτιμήσει να περάσει το χρόνο του με τους οικείους του.

Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, αναμένεται να μεταβεί στο Τέξας, όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Κασσελάκη, αλλά και στο Μισισίπι, όπου διαμένει η οικογένεια του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Αθήνα, επανεκκινώντας την πολιτική του δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE