Δεν κρατιέται ο Κασσελάκης - Πού θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον Τάιλερ

Δεν κρατιέται ο Κασσελάκης - Πού θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον Τάιλερ

Στις 23 Δεκεμβρίου και για μία εβδομάδα ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

Τι κι αν διανύει τους πρώτους του μήνες στον Προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ; Φαίνεται πως η μαγεία των Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη τον έχει συνεπάρει. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην Αμερική προκειμένου να περάσει μερικές οικογενειακές στιγμές.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα διαμείνει στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη τις ημέρες των γιορτών, αλλά θα προτιμήσει να περάσει το χρόνο του με τους οικείους του.

Ειδικότερα, κατά πληροφορίες, αναμένεται να μεταβεί στο Τέξας, όπου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια η οικογένεια Κασσελάκη, αλλά και στο Μισισίπι, όπου διαμένει η οικογένεια του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, πριν επιστρέψει εκ νέου στην Αθήνα, επανεκκινώντας την πολιτική του δραστηριότητα.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE