Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, σε καφενείο στην Πάφο. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Τον έλεγχο στο καφενείο διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Πάφου, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πέντε κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.