Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, σε καφενείο στην Πάφο. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Τον έλεγχο στο καφενείο διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Πάφου, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πέντε κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE