Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, σε καφενείο στην Πάφο. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Τον έλεγχο στο καφενείο διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Πάφου, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πέντε κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE