Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Έκαναν καφενείο στην Πάφο χαρτοπαικτική λέσχη - Κατηγορήθηκαν 5 πρόσωπα

Νέα υπόθεση κυβείας, διερευνά η Αστυνομία, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, σε καφενείο στην Πάφο. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας, για πάταξη της κυβείας.

Τον έλεγχο στο καφενείο διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ και του ΤΑΕ Πάφου, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες. Κατά την είσοδο των αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του καφενείου, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πέντε κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.