Αννίτα Δημητρίου: «Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου σε τακτά χρονικά διαστήματα»

Αννίτα Δημητρίου: «Σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου σε τακτά χρονικά διαστήματα»

Έχουμε επανειλημμένως διατυπώσει τη θέση πως η σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Το Κυπριακό, άλλωστε, ανέφερε η κ. Δημητρίου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση αλλά συλλογικά την πολιτική ηγεσία.

«Επαναφέρουμε γι’ άλλη μια φορά το εν λόγω αίτημά μας, θεωρώντας άστοχη την εναλλακτική πρόταση της κυβέρνησης να επικοινωνούν οι πολιτικοί αρχηγοί τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο για να ενημερώνονται για τις τρέχουσες εξελίξεις», πρόσθεσε.

Επίσης, είπε, «για τόσο σοβαρά θέματα δεν μπορεί οι πολιτικοί αρχηγοί και οι θεσμοί να ενημερώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως είναι οι σημερινές πληροφορίες για πρόσκληση του Τούρκου Προέδρου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να επισκεφθεί την Άγκυρα ή ακόμη και να μην υπάρχει καμία ενημέρωση».

Ακριβώς, συμπλήρωσε η κ. Δημητρίου, το Εθνικό Συμβούλιο είναι το όργανο στο οποίο μπορεί να υπάρξει η ορθή και έγκαιρη ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων, καθώς και ο συλλογικός χειρισμός των θεμάτων που αφορούν το εθνικό μας πρόβλημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE