Σοκάρει νέο περιστατικό βίας: Λιθοβόλησαν μαθήτρια εντός σχολείου και την έστειλαν στο Νοσοκομείο

Σοκάρει νέο περιστατικό βίας: Λιθοβόλησαν μαθήτρια εντός σχολείου και την έστειλαν στο Νοσοκομείο

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκάλεσε νέο περιστατικό βίας σε σχολείο στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το κανάλι ANT1, μαθήτρια τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση από πέτρες εντός σχολείου. Η μαθήτρια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της Πάφου όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Για το περιστατικό είναι ενήμερο το Υπουργείο Παιδείας ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έγινε ακόμα καταγγελία στην Αστυνομία.

Το περιστατικό έφερε στο φως ο Βουλευτής της επαρχίας Πάφου, Χρύσανθος Σαββίδης, ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.