Επανέρχεται και απαντά στην Κυβέρνηση ο ΔΗΣΥ - «Αυτός ένας σημαντικός λόγος που απαιτείται συλλογικότητα»

Επανέρχεται και απαντά στην Κυβέρνηση ο ΔΗΣΥ - «Αυτός ένας σημαντικός λόγος που απαιτείται συλλογικότητα»

Τη δική του θέση για τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, εξέφρασε ο ΔΗΣΥ, απαντώντας ουσιαστικά στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη.

«Θα επαναλάβουμε τη θέση μας πως το εθνικό μας πρόβλημα δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση αλλά απαιτεί συλλογικό χειρισμό. Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη με την κυβέρνηση για την έννοια της συλλογικότητας. Ο ρόλος του Εθνικού Συμβουλίου δεν μπορεί να περιορίζεται στην ενημέρωση «όταν οι εξελίξεις και τα δεδομένα διαφοροποιηθούν».

Στο Εθνικό Συμβούλιο πρέπει να γίνεται έγκαιρη εκτίμηση των υπό διαμόρφωση εξελίξεων, να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των μελών και συλλογικοί χειρισμοί. Οι θεσμικές τοποθετήσεις δεν μπορούν να υποκατασταθούν από κατ’ ιδίαν τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Ο ΔΗΣΥ δεν επιθυμεί αντιπαραθέσεις. Πολύ απλά θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να βάλουμε πλάτες για τα μεγάλα θέματα που αφορούν τον τόπο.

Η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων επίσης ταξιδεύει σήμερα για Βρυξέλλες, έχοντας στο πρόγραμμα της σημαντικές επαφές.

Είναι και αυτός ένας σημαντικός λόγος που απαιτείται συλλογικότητα», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου, Ονούφριος Κουλλάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE